HAPPY 70TH ABANG MILO!

KONVOI ABANG MILO 2020 dianjurkan bersempena Hari Ulang Tahun ke 70 Tahun di Malaysia. Ianya bertujuan menyampaikan mesej kepada masyarakat mengenai jenama MILO yang sudah bertapak di Malaysia selama 7 dekad sekaligus menjadi jenama kegemaran orang ramai sehingga ke hari ini.

Beberapa siri konvoi telah dan bakal diadakan di ibu negara dan bersempena dengan Hari Malaysia 2020 pada 16 September 2020, MILO telah mengadakan 2 siri konvoi iaitu di Dataran Merdeka dan Pasar Seni.

Program ini mendapat sambutan menggalakkan daripada orang ramai namun pihak penganjur masih menitikberatkan pematuhan SOP PKPP sepertimana yang telah ditetapkan. Sebagai tanda terima kasih kepada rakyat Malaysia, para pengunjung diberi minuman malt coklat secara PERCUMA dan berpeluang mengambil gambar bersama Lori MILO Vintaj yang sungguh menggamit nostalgia! Para pengunjung boleh menyertai peraduan ‘MILO 70 Tahun Kebaikan Dalam 70 Hari’ dan memenangi pelbagai barangan eksklusif MILO.

Jom layari https://www.milo.com.my untuk semak jadual Konvoi Abang MILO 2020!

Artikel/Berita Terkini

PELAKSANAAN KAWALAN RENTAS DAERAH DI SELURUH NEGERI SABAH

Berkuatkuasa jam 12.01 tengah malam 3 Oktober hingga 16 Oktober 2020. #kitajagakita …
Maklumat Lanjut

NORMA BAHARU: BAYARAN TEMPAT LETAK KERETA DI WPKL

Kaedah baharu bayaran petak tempat letak kereta bahu jalan di WPKL kini hanya menggunakan aplikasi sahaja mulai 1 Oktober 2020 …
Maklumat Lanjut

JANGAN LUPA PATUHI SOP SEMASA DI DALAM TREN

KUALA LUMPUR, 29 September 2020 – Tim Task Force pematuhan MKN WPKL telah menjalankan aktiviti pemantauan SOP Perintah Kawalan Pergerakan …
Maklumat Lanjut