PROGRAM KESIHATAN BAZAR RAMADAN PRESINT 3 PUTRAJAYA

Pameran Promosi Keselamatan Makanan dan outreach Soal Selidik Kajian Pensijilan Keselamatan Makanan di Wilayah Persekutuan Putrajaya diketuai oleh Pegawai Teknologi Makanan, Puan Shahlinee bersama dengan anggota penguatkuasaan Unit Keselamatan dan Kualiti Makanan, Pejabat Kesihatan Putrajaya pada 17 April 2022 / 15 Ramadan 1443H yang lalu.

#keselamatanmakanantanggungjawabbersama

 

SUMBER: FB BAHAGIAN KESELAMATAN DAN KUALITI MAKANAN, JKWPKL&P  https://www.facebook.com/BKKM.JKWPKL

Artikel/Berita Terkini

SEREMBAN SENTRAL BAKAL UBAH SEREMBAN JADI PUSAT BANDAR MODEN, SELESA

Projek pembangunan bersepadu Seremban Sentral yang akan dimajukan oleh Sunway Bhd bakal mengubah bandar Seremban yang lama menjadi pusat bandar …
Maklumat Lanjut

NEGERI SEMBILAN PERTAHAN CADANGAN PELUPUSAN ANJING LIAR

Kerajaan Negeri Sembilan mempertahankan keputusan melaksanakan pelupusan anjing liar yang dimulakan di kawasan majoriti Melayu demi menyelesaikan masalah umum. Menurut …
Maklumat Lanjut

PATI ‘KEPANASAN’ DISERBU, SANGGUP TERJUN SETINGGI ENAM METER

Nekad terjun dari platform setinggi enam meter dan bersembunyi di celah barang binaan antara gelagat pendatang asing tanpa asing (PATI) …
Maklumat Lanjut